NaSteno.si

Prijave se na e-novice

E-novice

Darilni boni

Načini plačila

 

Plačilo z gotovino po povzetju

Ob dostavi paketa poštarju poravnate znesek nakupa. Pošta vam dodatno zaračuna provizijo za prenos denarja, ki znaša:

- znesek odkupnine do 98 EUR: provizija znaša 1,05 EUR

- znesek odkupnine 98 EUR do 501 EUR: provizija znaša 1,07% od vrednosti pošiljke

- znesek odkupnine nad 501 EUR: provizija znaša 5,36 EUR

Provizija je oproščena plačila DDV. Ceno za odkupnino plača prejemnik pošiljk, ki je tudi plačnik provizije za plačilo odkupnine. Provizijo plačate v vsakem primeru. Proviziji, ki jo plačate pošti Slovenije se lahko izognete le s plačilom po predračunu(bančno nakazilo).

Kupec, ki je naročil izdelek in le tega ni prevzel, je obvezen vsa nadaljna naročila naročati po predračunu in pokriti stroške pošiljanja, ki so nastali zaradi njegovega naročila, katerega ni prevzel. V nasprotnem primeru bodo vsa njegova nadaljna naročila stornirana.

 

Bančno nakazilo na podlagi izstavljenega predračuna

Pri tovrstni izbiri plačila vam ob zaključku nakupa na vaš email naslov pošljemo predračun z vsemi potrebnimi podatki za izvršitev bančnega nakazila. Predračun poravnate bodisi preko spletne banke ali osebno na katerikoli banki ali pošti v Sloveniji. Po prejemu nakazila vas o tem obvestimo in odpošljemo paket. Ker ste znesek nakupa že plačali preko bančnega nakazila, poštarju ob dostavi paketa ne plačate ničesar. S plačilom po predračunu se izognete plačilu provizije pošti, navedenem v prejšnjem poglavju.


Domov.Domov.

Košarica  

(prazno)

Hitri kontakt
5 razlogov za nakup
NaSteno.si Facebook skupina

Novi izdelki

Trenutno ni novih izdelkov