NaSteno.si

Prijave se na e-novice

E-novice

Darilni boni

SPLOŠNO

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB1), s priporočili GZS in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.

Spletno trgovino upravlja podjetje Belena Janez Omerzu s.p., v nadaljevanju ponudnik.

Ob registraciji v sistem spletne trgovine, obiskovalec pridobi uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte, ter geslo. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z vnešenimi podatki. Po registraciji obiskovalec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa.

Splošni pogoji so veljavni na vseh straneh spletne trgovine brez izjeme. Pred uporabo strani morate pazljivo prebrati navedene splošne pogoje. Z uporabo te spletne strani se z navedenimi pogoji strinjate. V primeru, da se s pogoji ne strinjate, vas prosimo, da spletne strani ne uporabljate. Šteje se, da ste z vsakim ogledom ali s transakcijo, opravljeno prek naše elektronske trgovine, seznanjeni s celotno vsebino splošnih pogojev in ste v ponujene splošne pogoje privolili brez omejitev. Zaradi različnih tehničnih ali drugačnih razlogov poslovanje preko naše spletne trgovine ali celo dostop do trgovine včasih ni mogoč. Zato si ponudnik pridržuje pravico, da za določen ali nedoločen čas omeji ali popolnoma ustavi prodajo nekaterih ali celo vseh izdelkov, ali da za določen ali nedoločen čas omeji ali popolnoma ustavi dostop do strani spletne trgovine, ali drugače omeji ali ustavi poslovanje spletne trgovine. Na straneh boste naleteli na povezave do drugih spletnih strani, ki niso pod nadzorom ponudnika, zato za njih odgovarjajo izključno njihovi avtorji, nikakor pa ne ponudnik. BELENA s.p. in vsi avtorji spletnih vsebin, ki sodelujejo pri nastanku in izdelavi le-teh, ne odgovarjajo za škodo, ki bi nastajala zaradi dostopa do takih vsebin, njihove točnosti oz. nezmožnosti uporabe informacij in kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njeni vsebini. Ponudnik ima pravico spremeniti splošne pogoje z ažuriranjem te objave. Tovrstne revizije pogojev so za vas zavezujoče. Ponudnik se zavezuje, da bo poslovanje spletne trgovine v skladu z vso veljavno zakonodajo. Ponudnik se ne zavezuje za pravilnost in popolnost podatkov na straneh spletne trgovine, niti se ne zavezuje za pravilnost in popolnost tekstovnega, slikovnega ali zvočnega materiala.

DOSTOPNOST INFORMACIJ

 

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:
1.identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, davčno številko)
2.kontaktne naslove (e-pošta, telefon)
3.bistvene značilnosti blaga oziroma storitev
4.dostopnost izdelkov
5.pogoje dostave izdelka (način, kraj in rok dostave)
6.cene so jasno in nedvoumno določene in ne vsebujejo davka na dodano vrednost (nismo zavezanec). Vse cene so izražene v EUR(Evrih).
7.način plačila in dostave
8.časovno veljavnost ponudbe
9.rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop; pojasnjeno je tudi, koliko stane kupca vračilo izdelka

CENE

Vse cene v spletni trgovini Nasteno.si so navedene v EUR in ne vključujejo davka na dodano vrednost (DDV), saj po 94. členu zakona o DDV nismo davčni zavezanec. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. V primeru, da se cena spremeni v času obdelave naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od naročila oz. bo poizkusil najti rešitev, ki bo v obojestransko zadovoljstvo.

POSTOPEK NAKUPA

 

1.Registracija novega uporabnika
Pri prvem nakupu sistem opozori na registracijo novega uporabnika. Registracija ni obvezna. Pri registraciji je potrebno vpisati vse željene podatke. Pri vsakem nadaljnem nakupu se za prijavo v sistem uporabi le še e-mail naslov in geslo, ki ga uporabnik vnese pri registraciji.
2.Nakup izdelka
Uporabnika bo skozi celoten nakup vodil sistem. Zahtevana polja je potrebno izpolniti, v nasprotnem primeru nakup ni možen. Ko uporabnik zaključi z nakupom, bo o vsebini nakupa obveščen po elektronski pošti.
3.Blago odposlano
Ponudnik v obljubljenem roku blago zapakira, odpošlje in o tem po elektronski pošti obvesti kupca.

 

NAROČILA

Podatki o sklenjeni pogodbi oziroma o oddanem naročilu so shranjeni pri podjetju BELENA s.p. Dosegljivi so v podatkovni bazi ponudnika (osebni dostop). Naročilo se lahko sklene v slovenskem jeziku in sicer po telefonu, elektronski pošti ali internetu preko naslova spletne trgovine www.nasteno.si.

Možni načini plačila:
- Plačilo z gotovino po povzetju
- Bančno nakazilo na transakcijski račun

REKLAMACIJE

V primeru, da ste po pošti prejeli okvarjen izdelek, nas o tem obvestite v najkrajšem možnem času preko elektronske pošte na naslov info@nasteno.si ali na telefonsko številko 041 870 453. Prav tako nas kar najhitreje obvestite, če se prejeti izdelek razlikuje od kupljenega, da lahko napako odpravimo v najkrajšem možnem času. Potrošnik lahko uveljavlja stvarno napako, če o napaki obvesti prodajalca v roku dveh (2) mesecev od dneva, ko je bila napaka odkrita, vendar najkasneje v roku enega (1) leta, odkar je bila stvar izročena. Reševanje reklamacij bo potekalo v skladu z določili Obligacijskega zakonika in Zakona o varstvu potrošnikov.

ODSTOP OD POGODBE IN VRAČILO BLAGA

Če s kupljenim blagom niste zadovoljni, lahko v štirinajstih (14) dneh po prejemu blaga sporočite ponudniku, da odstopate od pogodbe. V tem primeru morate blago vrniti nepoškodovano, v nespremenjeni količini in v originalni embalaži v tridesetih (30) dneh po oddanem sporočilu o odstopu od pogodbe, po pošti na naslov: BELENA, Janez Omerzu s.p. Dečno selo 15, 8253 Artiče To velja za nakupe preko spletne trgovine. Nakupi izvedeni na sedežu podjetja imajo rok vračila zaradi nezadovljstva 8 dni. Ponudnik vam bo kupnino vrnil z nakazilom na vaš transakcijski račun najkasneje v tridesetih (30) dneh od prejema obvestila o odstopu od naročila. Stroške vračila blaga (poštne ali transportne stroške) plača kupec. Podjetje ne sprejema nikakršnih odkupninskih paketov ali pošiljk, razen če je to predhodno dogovorjeno. V kolikor se za preklic naročila odločite, preden je bilo blago odpravljeno, lahko to storite prosto, brez kakršnihkoli obveznosti do ponudnika. V primeru, da želite naročilo preklicati, vam ni potrebno navesti razloga za tovrstno odločitev. Prav tako vam ni potrebno navesti razloga za vrnitev izdelka, če je slednje vrnjeno v roku osem (8) dni od prejema izdelka. Če izdelek vrnete v roku štirinajst (14) dni od prejema in pri tem predhodno ne posredujete sporočila o odstopu, se samo vračilo blaga smatra za odstop od pogodbe.

DOBAVNI ROK

Ponudnik se trudi, da bo blago dostavljeno do naročnika v navedenih rokih. Blago ki je na zalogi, ima rok dobave 3 delovne dni. Blago, ki ga ni na zalogi je možno naročiti, v tem primeru je rok dobave do 25 dni. Po oddaji naročila prejme naročnik obvestilo po elektronski pošti o oddanem naročilu, ki vsebuje informacijo o vsebini naročila in načinu plačila. V obvestilu so navedeni tudi kontaktni podatki ponudnika, na katere se lahko naročnik obrne v primeru kakršnihkoli vprašanj ali pripomb v zvezi z naročilom. Način dostave je paketna dostava Pošte Slovenije, kar pomeni, da bo naročilo dostavljeno že naslednji dan ob prejemu obvestila, da je blago pripravljena za odpremo. V kolikor vas ob dostavi ni doma, pa paket prevzamete na vaši pošti v roku 15 dni. Stroškov pakiranja in poštnine ni.  Za vsa naročila stroške pakiranja in dostave krijemo mi.


REŠEVANJE SPOROV

Morebitni spori med strankami, ki so v kakršnikoli povezavi z elektronsko trgovino, se rešujejo sporazumno, v nasprotnem primeru se stranke dogovorijo, da bo spor reševalo pristojno sodišče v Brežicah.

VAROVANJE PODATKOV

Z registracijo v spletni trgovini Nasteno.si soglašate, da se vaši osebni podatki uvrstijo v seznam registriranih uporabnikov trgovine Nasteno.si in se strinjate z uporabo vaših podatkov na način in v namene, opisane v nadaljevanju. Podjetje BELENA Janez Omerzu s.p. spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo osebne podatke, pridobljene prek registracijskega formularja v spletni trgovini, skrbno varovalo in jih brez vaše privolitve ne bo posredovalo tretji osebi. Uporabljali jih bomo izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov, blaga in ostalo potrebno komunikacijo. Podjetje BELENA Janez Omerzu s.p. se zavezuje, da bo spoštovalo eventualno željo uporabnika, da ne prejema reklamnih sporočil. Osebne podatke hranimo v računalniški obliki. Po prenehanju potrebe po vodenju osebnih podatkov, se podatki izbrišejo oziroma se uničijo nosilci podatkov.


Domov.Domov.

Košarica  

(prazno)

Hitri kontakt
5 razlogov za nakup
NaSteno.si Facebook skupina

Novi izdelki

Trenutno ni novih izdelkov