NaSteno.si

Prijave se na e-novice

E-novice

Darilni boni

DOSTAVA

 

Ponudnik se trudi, da bo blago dostavljeno do naročnika v navedenih rokih. Blago ki je na zalogi, ima rok dobave 3 delovne dni. Blago, ki ga ni na zalogi je možno naročiti, v tem primeru je rok dobave do 25 dni. Po oddaji naročila prejme naročnik obvestilo po elektronski pošti o oddanem naročilu, ki vsebuje informacijo o vsebini naročila in načinu plačila. V obvestilu so navedeni tudi kontaktni podatki ponudnika, na katere se lahko naročnik obrne v primeru kakršnihkoli vprašanj ali pripomb v zvezi z naročilom.

Način dostave je paketna dostava Pošte Slovenije, kar pomeni, da bo naročilo dostavljeno že naslednji dan ob prejemu obvestila, da je blago pripravljena za odpremo. V kolikor vas ob dostavi ni doma, pa paket prevzamete na vaši pošti v roku 15 dni.

Stroškov pakiranja in poštnine ni! Za vsa naročila stroške pakiranja in dostave krijemo mi. V tem primeru vam vse naročene izdelke dostavimo preko Pošte Slovenije brezplačno. V primeru plačila po povzetju, morate poravnati le provizijo za plačilo po povzetju (prenos denarja), ki znaša:

 

- znesek odkupnine do 98 EUR: provizija znaša 1,05 EUR

- znesek odkupnine 98 EUR do 501 EUR: provizija znaša 1,07% od vrednosti pošiljke

- znesek odkupnine nad 501 EUR: provizija znaša 5,36 EUR


Domov.Domov.

Košarica  

(prazno)

Hitri kontakt
5 razlogov za nakup
NaSteno.si Facebook skupina

Novi izdelki

Trenutno ni novih izdelkov